divendres, 22 de març de 2013

Visita a la deixalleria

El 21 de Març els nens i nenes de 4t, vam anar a visitar la deixalleria de Caldes. Quan vam arribar, una noia que es deia Núria ens va rebre. Primer de tot ens va explicar com funcionava la deixalleria i què volien dir les tres erres: reciclar, re-utilitzar i reduir. També ens va explicar el conte “ Un calaix de la Selva molt ben endreçat”. El missatge d'aquest conte era que les coses que no fem servir les hem de separar, posar-les cadascuna al seu lloc, per poder-les reciclar. I aquesta és la feina de la deixalleria.
Després del conte vam fer una ullada per tots els contenidors que tenen a fora: el de vidre, el de fusta, el de residus vegetals, el de ferralla, el de grans electrodomèstics, el d'objectes voluminosos, el de runa, el de residus tòxics....Va ser molt entretingut!
Per últim, vam fer un joc que es tractava d'ordenar síl·labes fins formar una frase que tingués sentit. La frase era: “Deixa les deixalles ben deixades a la deixalleria”. El joc va ser molt divertit!
Tot i que va ser curta, va ser una visita molt interessant!!

1 comentari:

  1. La Núria ens ho va explicar molt bé tot i ens ho varem passar molt pero molt be sobretot quen varem anar a mirar cada contenidor de que era... FANTASTIC!!!

    ResponElimina